۲۳ دی ۱۴۰۴، ۶:۲۵

ذوالنوری: وحدت مردم همواره نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده است

ذوالنوری: وحدت مردم همواره نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده است

نماینده مردم قم در مجلس گفت: علت اینکه دشمن نتوانسته به اهداف شوم خود علیه کشورمان دست یابد، وحدت مردم حول نظام جمهوری اسلامی و رهبری است.

حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ضرورت حفظ وحدت در کشور، اظهار کرد: در میان اعضای یک خانواده چند نفره قاعدتاً بین پدر، مادر و فرزندان اختلاف نظر وجود دارد، پس طبیعی است که در کشور ما که یک خانواده بزرگ حدود ۹۰ میلیون نفری است، جریان‌ها و افراد سیاسی و آحاد مردم نگاه‌های مختلفی داشته باشند.

وی ادامه داد: البته ما یکسری مبانی، اصول، آرمان و محورهایی برای وحدت داریم که باید آن‌ها را کاملاً پاس بداریم و الحمدالله مردم ما همواره اینگونه عمل کرده‌اند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از محورهای اصلی وحدت ما، حول انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی و با محوریت ولایت و رهبری است که اگر ما در این امور اصلی تفرق و اختلاف داشته باشیم، دشمن به اهداف خودش می‌رسد.

وی ادامه داد: علت اینکه دشمن نزدیک به نیم قرن است که با همه ابزارهای خود علیه مردم، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران اقدام می‌کند اما اهداف شوم آنان محقق نشده این است که مردم ایران به این محورهای مشترک پایبند و مقید هستند.

ذوالنوری اظهار کرد: اگر نقد و انتقاداتی داریم، طبیعتاً نباید متوجه این اصول شود. در فرعیات، سلایق و جزئیات ممکن است با هم چالش و اختلاف نظر داشته باشیم، اما عقل حکم می‌کند که در اصول منسجم و متحد باشیم که در این صورت همواره می‌توانیم نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کنیم.

کد خبر 6719588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • بازنشسته ۰۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
      4 8
      کاش شما هم از همین مردم در جهت حفظ وحدت یاد می گرفتید
    • ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
      6 11
      وحدت مردم در میدان دیده شد ، کاش وحدت مسئولین بخصوص مجلس و دولت هم در رفع تحریم ها و حل مشکلات بسیار زیاد مردم هم دیده میشد .